- ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
- ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ
-
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Σκληρά τυριά
Μυζήθρα
Τυριά Αλοιφώδη
Λοιπά τυριά
- ΝΕΑ
- ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- E-SHOP
Παράγεται με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο από το 1932 με φρέσκο ντόπιο γάλα από αιγοπρόβατα ελευθέρας βοσκής και συνταγή που κρατάει τρεις γενιές. Ωριμάζει σε διάστημα τεσσάρων μηνών, μέσα σε παραδοσιακά ξύλινα βαρέλια ή ειδικά μεταλλικά δοχεία και χειροποίητη πυτιά. Είναι μαλακό τυρί που κόβεται εύκολα σε φέτες και τρώγεται αυτούσιο συνοδεύοντας το φαγητό ή φρούτα. Μαγειρεύεται σε πίτες ή τρώγεται μαζί με κρέας και κοτόπουλο, ενώ γίνεται και σαγανάκι.
Επίσης παράγουμε τυρί άλμης με λίγα λιπαρά (13%) καθώς και γίδινο τυρί.
Συσκευασίες:
400g, 1kg, 2.5kg, 4kg, 7kg, 15kg αλλά και χύμα.