Το καλάθι είναι άδειο!
Βαρελίσια
Δοχείο
Γραβιέρα
Κεφαλογραβιέρα Π.Ο.Π.
Κεφαλοτύρι
Νωπή
Αλατισμένη
Ξηρή
Ανθότυρο
Πρόβειο πλήρες
Πρόβειο 2%
Στραγγιστό
Στραγγιστό 2%
Τσαλαφούτι
Τυροκαυτερή
Πρέντζα
Τυροσαλάτα
Τζατζίκι
Κρέμα
Ρυζόγαλο
Νωπό
Λιωμένο
Κατσικίσιο
Μειωμένα λιπαρά (13%)
Τσαντίλας
Σκληρό, αλμυρό και υποκίτρινο τυρί που χαρακτηρίζεται από τις διακριτές τρύπες που έχει στη μάζα του. Καταναλώνεται τηγανητό σε ελαιόλαδο για να γίνει σαγανάκι ή προστίθεται σε φαγητά όπως τα ζυμαρικά, το κρέας ή τα μαγειρευτά λαχανικά.